Tom Woodward

Jos niin -podcast #13

Coaching ja ihmisten luovat palapelit

Coachingissa on luovuus on monella tapaa läsnä. Mitä coachingissä tapahtuu niin coachattavalle kuin coachille? Haastateltavana valmentaja, coach ja kouluttaja Annele Aarni-Wiklund Mine Oy:stä.

Antti Haverinen

31.10.2018

21:12

Pitkän linjan valmentaja, coach ja kouluttaja Annele Aarni-Wiklund saa kunnian olla uuden sarjan ‘Mitä on suomalainen luovuus’ aloittaja.

Hän on ollut coach-yrittäjä Mine Oy jo 9 vuotta ja auttanut monia ihmisiä hyödyntämään kokonaisvaltaisesti omaa potentiaaliaan.

Olen tuntenut Annelen jo kohta viiden vuoden ajan NLP-opintojen saralla ja arvostan hänen luovuuttansa coachingin ja ihmisten kohtaamisen tilanteissa. Monia Annelen kehittämiä luovia ideoita olen käyttänyt omien asiakkaidenkin kanssa. Ja ne ovat toimineet oikein mainiosti.

Ja koska Annele toimii jo kolmatta vuottaan Suomen Coaching-yhdistyksen puheenjohtajana, hän on oiva haastateltava, mitä coaching on luovuuden näkökulmasta.

Keskustelimme syyskuisena aamuna coachingista, luovuudesta ja siitä mitä luovaa coachingissa oikein tapahtuu hänen vastaanotollaan kotona Keravalla.

 
 
 

Read & accept GDPR-terms.  [ OK ]